Radio Emanuel

Radio Emanuel

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim të së vërtetës. Radio Emanuelは アルバニアの放送ラジオ局です、トークラジオ形式で放送

Radio Emanuel
0/5 票に基づく 0

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery