Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes een radiostation in Albanië, uitgezonden in het formaat Praatradio / Popmuziek

Burimi Jetes
0/5 op basis van 0 stemmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery