Rádio ao vivo - Estações de radio - Macedónia - Радио Бубамара

Радио Бубамара

Радио Бубамара
  • Macedónia

  • Top 40 / Música pop

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој воздух“. Формирана во април 1995 година, Радио Буба мара за кратко време стана една од најслушаните радио-станици во Скопје. Тајната на успехот ја знаат само сопствениците на радио-приемници, кои од 1995 година се принудени да ја слушаат и меморираат само френкфенцијата на Радио Буба мара.Радио Бубамара é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Top 40 / Música pop

Радио Бубамара
4.6/5 baseado em 5 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery