Rádio ao vivo - Estações de radio - Macedónia - Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки
  • Macedónia

  • Música pop / Rock

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола.Радио 5 Чоки é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop / Rock

Радио 5 Чоки
4.6/5 baseado em 5 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery