Rádio ao vivo - Estações de radio - Macedónia - Радио Холидеј

Радио Холидеј

Радио Холидеј
  • Macedónia

  • Música pop

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука, 24 години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп.Радио Холидеј é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Радио Холидеј
4.5/5 baseado em 4 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery