Rádio ao vivo - Estações de radio - Macedónia - Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес Pадио 101,1 фм
  • Macedónia

  • Música pop

Експрес радио е сместено во самиот центар на градот спроти зградата на Општина Струмица. Линковски сме поврзани со предавателниот столб лоциран над Ловен дом. Зрачиме со фрекфенција од 101,1 мегахерци фм стерео и поради добрата поставеност на антенскиот столб Експрес Радио ги покрива и општините Василево, Босилово и Ново Село, како и пограничните места во соседна Бугарија. Со тоа бројката на наши потенцијални слушатели изнесува околу 100.000.Експрес Pадио 101,1 фм é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Експрес Pадио 101,1 фм
4.5/5 baseado em 4 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery