Radio Star

Radio Star
  • Macedónia

  • Música pop / Hits / Rock

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа во Скопје и Mинхен каде се реализира нашата програма.Radio Star é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop / Hits / Rock

Radio Star
4.5/5 baseado em 4 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery