Estrada radio

Estrada radio
  • Macedónia

  • Música pop

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна https://stilradio.com. Во нашата програма ги емитуваме најдобрите балкански народни и забавни хитови покрај кои уживаат сите генерации. Исто така нашата програмска шема е збогатена со емисии во живо со забавен и едукативен карактер. Студиото е во Reykjavik, Iceland. Единствениот пријател во добро и зло, СТИЛ РАДИО. Ви благодариме што сте дел од нашите слушатели!Estrada radio é uma estação de rádio de transmissão na Lituânia Macedónia, transmitida no formato Música pop

Estrada radio
0/5 baseado em 0 Votos

Available on Google PlayAvailable on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery