92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Новини

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Хіти

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ретро

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Альтернативна

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Танцювальна музика

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7 радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Рок / Хардрок

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Новини

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика / Попмузика

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Естрадна музика

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Ток-радіо / Місцева музика

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Новини

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi радіостанція, що веде мовлення в країні Косово, віщає в форматі Місцева музика